Doina Hahui

Doina Hahui a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti în 1986 şi este partener manager al societăţii de avocaţi “Hahui şi Asociaţii”. Este membră în Baroul Constanţa din 1990. Practică Dreptul Comercial si Civil de peste 18 ani, din care 15 ani în domeniul dreptului comercial, fiind specializată în redactarea şi negocierea contractelor comerciale. Are o experienţă vastă în litigiile comerciale, cunoaşte metode şi strategii care asigură buna funcţionare a societăţilor comerciale. De asemenea, a obţinut specializarea în domeniul dreptului concurenţei printr-o practica bogată în materie. A absolvit cursurile postuniversitare de “Cultura Concurenţei” la Academia de Ştiinţe Economice Bucureşti in 2005.
Are o experienţă deosebită în dreptul societăţilor comerciale, achiziţiilor şi privatizărilor, oferind consiliere în afaceri şi reprezentare juridică.
Limbi străine: engleză, franceză şi italiană.
E-mail: doina@hahui.ro

Aurelian Hahui

Aurelian Hahui a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi este partener la “Hahui şi Asociaţii”. Este membru în Baroul Constanţa din 1986. Până în 1995 a fost procuror în Procuratura Constanţa instrumentând cazurile privind aspectele economice şi de afaceri din domeniu maritim. Din 1995 s-a specializat ca avocat în dreptul maritim şi are o experienţă foarte bogată în materia dreptului maritim oferind consiliere juridică şi reprezentare cu privire la recuperarea datoriilor, cumpărarea-vânzarea şi închirierea navelor.
Limbi străine: engleză şi franceză.
E-mail: aurelian@hahui.ro


Kamer Tudorache

Kamer Tudorache a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii "Ovidius" Constanta în 2002. Este membru în Baroul Constanta din 2005. Kamer Tudorache este specializata în Drept Comercial, Drept Civil şi Litigii.
Limbi străine: engleză.
E-mail: kamer.tudorache@hahui.ro